Fra forelskelse til angst.....

 

Må jo si at «de tre musketerer» hadde et fint liv, gutteliv rettere sagt. Hjemme hos oss var vi våre egene herrer, både på hytta og til hverdags i huset vårt.... -og det kan vel hende både hus og hytte bar preg av nettopp dette. Ikke at det var så veldig rotete etter vår mening, men kan vel kanskje si at det var guttete. Det bar vel preg av høy aktivitet ute som til tider inne.

Men dette var vår LYKKE, helt til den største klarte å forelske seg, noe så hodestups forelsket ble han.....JEG......

Forelskelse er fint og flott, men de to minste må også med i ligningen når slikt skjer. Inn i ligningen må også de ny innflyttede. Blir mye ligninger og matematikk referanser her nå, og tror ikke dette regnestykket får to streker under svaret uansett....

Som nevnt i første innlegg; «vi flytter!»..., og da mente de inn til oss, «de tre musketerer»...HJELP!!

Hvordan blir dette?
De fem musketerer?
Og ei jente på lasset?
Går ikke dette vel....-eller gjør det det?

Flytta gjorde de, og det var ikke måte på hva som skulle plasseres over alt, har ikke sett på maken til mye greier. Klær, nipps napps, et hav av små bord, stoler, sofaer, til og med gardiner måtte skiftes! Våre hadde hengt fint der de hang de siste....åra, ja husker ikke, men er det virkelig nødvendig med alt dette? Det var jo så fint fra før....

Angsten strammet i brystet til alle tre, jeg kjente det, og jeg var sikker på at jeg kunne se det i ansiktene til mine to små.

Vi kjørte til og fra hytta, plasserte etter grundig instruks. Hus og hytte ble forandret til det ugjenkjennelige.

HER BOR IKKE VI VEL?......

Men nå når alt har begynt å roe seg, og hverdagen begynner å falle på plass må jeg si at det ble jaggu fint og koselig. Angsten jeg synes jeg så i ansiktene til mine to små, var faktisk spenning og glede over at det kom to til i huset og forandret alt til noe vakkert og koselig.

Har mye å være takknemlig for i livet, og dette er en av de store, at dere flyttet inn sammen med oss... -TUSEN TAKK!!

 

«de fire musketerer + ei jente»

2

sikkert ikke et lett regnestykke, men kjekt å lese at det faktisk ble et riktig svar tilslutt :)

hverdagslivetivollen: :)

Skriv en ny kommentar