Hyttekos

Vi har hatt en fantastisk uke på fjellet i høstferien. Det var fantastisk å komme tilbake til hytta, det har vært en stund siden vi har vært her nå. Det å være på hytta gir meg en sånn indre ro, og barna storkoser seg både ute og inne. 

Vi har en fantastisk plass å kunne dra til for å innhente krefter og skape mange nye og gode minner sammen. Vi er omringet av skog, samt en flott utsikt.

Hytta har vært et oppussing prosjekt siden den ble kjøpt for fem år siden. Gutta har ikke hatt noe hastverk med å få alt tipptopp med en gang. De har brukt hytta slik den er, og jobbet på den innimellom for og utbedre og gjøre den om til drømmehytta. Det syntes jeg er beundringsverdi, å ha såpass is i magen og ikke ta seg vann over hodet for å skulle ferdigstille hytta på kortest mulig tid. De har tatt det i sitt tempo. 

Jeg har vel merket at tempoet har steget noe siden jeg kom inn i bildet, jeg kan ikke skjønne hvorfor... Det gikk relativt fort fra tissebøtte til at vi skaffet oss en do som var litt mindre primitiv blant annet. 

Hytta er uten strøm og innlagt vann, men vi lider ingen nød. Her gjennomfører vi det grønne skifte, altså vi driver hele hytta med solcellepanel. Slik at vi har strøm.

Det er fantastisk å bare sitte å kikke ut av vinduene og se dyrelivet yrer.

Vi startet med grunnmuren på hytta, hytta er heist opp og vi har laget en ny og ordentlig grunnmur. Vi har isolert og lagt plater på gulvet, slik at det nå er klart for å legge ordentlig gulv. Vi har satt inn STORE vinduer ut mot utsikten fra stua.

. Mye Mye gjenstår, men vi koser oss hver gang vi kommer opp hit. 

Vi koser oss fortsatt med parafin lamper, jeg syntes det er så koselig og det gir et romantisk lys

Her har jeg fått meg min lille lesekrok, fantastisk.

Vi har også hatt tid til å rydde litt på utsiden, og det er ikke så mye som skal til før det syntes. Vi har til og med laget oss en utepeis, bare for kos. Vi har planer om å grave den ned og lage oss et lite røykeri, om vi får det til.

Sjekk ut denne skatten, den er jo helt fantastisk. Må finne et sted å plassere den etterhvert.

8 kommentarer

elisebr

08.10.2017 kl.13:17

Så nydelige bilder og hytte! :)

nyfamilie

08.10.2017 kl.14:01

elisebr: Takk :)

hverdagslivetivollen

08.10.2017 kl.13:50

så utrolig koselige bilder :) ser virkelig koooos ut :D

nyfamilie

08.10.2017 kl.14:00

hverdagslivetivollen: :)

Ingrid Kristine

08.10.2017 kl.15:20

Så trivlig og koselig hytteliv dere har!

nyfamilie

08.10.2017 kl.15:26

Ingrid Kristine: :)

mygaylife

08.10.2017 kl.20:29

det så flott ut :)

Titt gjerne innom min blogg også :)

nyfamilie

08.10.2017 kl.22:06

mygaylife: :)

Skriv en ny kommentar

nyfamilie

nyfamilie

32, Agdenes

Vi er en familie med "mine og dine" barn. Vi engasjerer oss i alt fra matpakka til samfunnsrelaterte innlegg som har betydning for oss som familie

Kategorier

Arkiv

hits